Wij zijn McMillen & Jones

De plek waar we studenten begeleiden naar hun eerste baan
Scroll-White
Scroll-White

Studentenbegeleiding in drie stappen

Een overzichtelijk systeem voor de school en student.

Waarom we doen wat we doen

Keuzes, keuzes, keuzes
Wat we zien is dat studenten niet goed weten wat ze willen zodra ze het einde van hun studie naderen. Op jonge leeftijd wordt er een studierichting gekozen en wordt er twee, drie tot vier jaar lang een vastgesteld pad gelopen door de student. Zodra het einde van de studie nadert, wordt de onzekerheid groter. Vragen als 'Wat ga ik na mijn studie doen?' en 'Wat voor werkgevers passen bij mij?' zijn vaak leidend binnen dit vraagstuk.

Bij McMillen & Jones begeleiden we studenten. In samenwerking met de onderwijsinstelling zorgen we voor een goed advies en begeleiding om de student te helpen aan een toekomst met toekomst. We werken al met succes samen met verschillende scholen in diverse sectoren. Dit doen wij om studenten te helpen aan een stage en een (bij)baan in een werkgebied waarvoor ze hebben geleerd.

Momenteel weten studenten niet altijd de weg weten te vinden naar werkgevers in de richting waarvoor zij hebben geleerd. Hierdoor gaat het talent van morgen niet als accountmanager aan de slag, maar bijvoorbeeld als stratenmaker. Ongeloofelijk zonde voor de afgestudeerde, maar ook voor de maatschappij. Bij McMillen & Jones dragen we daarom hierbij ons steentje bij. Dat is mooi meegenomen voor de student en de onderwijsinstelling!

Jouw persoonlijke dashboard

Overzichtelijk, handig en makkelijk in gebruik
McMillen Dashboard

Wat mag dat kosten?

Dat is simpel: helemaal niets. Voor onderwijsinstellingen is onze begeleiding gratis. Wel komen we eerst even langs voor een intakegesprek om de behoeftes te inventariseren.

Wat doen jullie anders?

Je kunt beter vragen: wat niet?

Topwerkgevers

Normaal screenen werkgevers recruitmentbureaus, dat doen wij andersom!

Overzichtelijk platform

Het woord 'onoverzichtelijk' vinden wij eng. Bij ons heb jij een persoonlijke omgeving met al jouw (sollicitatie-) activiteiten.

Kwalitatieve matching

Je moet je werk natuurlijk wel leuk vinden. Daarom matchen wij op verschillende criteria.

Sollicitatieprocedure

In jouw sollicitatieprocedure wegen je soft-skills, talenten en vaardigheden net zo zwaar mee als een diploma.

Vacature alerts

Wij houden niet van spammen. Jij bepaalt daarom welke vacature alerts je wilt ontvangen.

Zoekmachine

We noemen onze zoekmachine ook wel onze een tovenaar want hij tovert de ene na de andere topvacature tevoorschijn.

Onze aanpak

Volledig gericht op de student
Binnen het aanmeldevenement geven we voorlichting aan de groep waar wij mee aan de slag gaan. Daarna volgt het opstellen van een actieplan. Dit doen we door in gesprek te gaan met diverse docenten en andere betrokkenen voordat het traject start.

Vervolgens gaan we aan de slag. Onze bewezen aanpak is uniek en zorgt ervoor dat de student optimaal begeleid wordt naar zijn of haar eerste baan. Wanneer de student tekent voor zijn of haar diploma zorgen ervoor dat deze binnen no-time aan de slag kan bij een interessante werkgever.
McMillen & Jones kan gezien worden als een verlengstuk van de SLB-docenten. We zorgen er samen voor dat het talent van morgen op de goede (werk)plek terecht komt.

Beluister wat we doen

We geven uitleg in de radioshow van FunX
McMillen & Jones was te gast in de radioshow van FunX (NPO) waarbij er uitgelegd werd hoe we studenten helpen met het vormen van hun toekomst. Je beluistert het fragment hiernaast.

Vakgebieden

Bij ons worden studenten aan een baan geholpen in de volgende sectoren
[visual_portfolio id=”7373″]