Wij zijn McMillen & Jones

De plek waar (young-)professionals gematcht worden met jouw organisatie
Scroll-White
Scroll-White

Jouw vacature op de website in drie stappen

Voor de juiste match met de ideale kandidaat

Groter kandidatenaanbod

Door soft-skills en vaardigheden mee te wegen in de match
Soft-skills en vaardigheden zijn tegenwoordig net zo belangrijk als diploma’s. Toch worden in de meeste werving en selectiecampagnes deze soft-skills niet meegenomen. Dit zorgt er voor dat het aanbod van kandidaten onnodig klein blijft. Ons innovatieve platform brengt hier verandering in door naast diploma’s, ook te matchen op vaardigheden.

De kandidaten bij McMillen & Jones vullen op hun profiel in over welke competenties en vaardigheden ze beschikken. Door de opzet van de invoervelden komen we snel en effectief erachter wat een kandidaat leuk vindt en waar hij/zij naar op zoek is. Het lastige aan diploma’s is dat competenties en vaardigheden niet altijd goed naar voren komen. Dat is zonde, want opgedane ervaring wordt op deze manier niet meegenomen in een sollicitatieproces. Bij McMillen & Jones letten we extra op vaardigheden en soft-skills om erachter te komen in wat voor onderdelen onze kandidaten excelleren. Door onze unieke aanpak kunnen we een breder kandidatenaanbod realiseren dan andere aanbieders.

Daarnaast is McMillen & Jones zeer betrokken binnen de maatschappij. Zo begeleiden we in het kader van MVO afgestudeerde studenten naar hun eerste baan in de sector waarvoor zij hebben geleerd. We doen dit in alle sectoren en voor bijna alle niveaus. Bij McMillen & Jones heb je daarom als werkgever een ruime keus aan young professionals. Klinkt bovenstaande interessant? Plan dan een vrijblijvend informatiegesprek in en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

De kosten

Tot 40 procent goedkoper dan andere aanbieders.
Door ons slimme platform kunnen wij zeer aantrekkelijke fees rekenen naar onze klanten.

Wat we doen

Werving & Selectie

Wij vinden het personeel waar jij naar zoekt. We kwalificeren meerdere kandidaten voor jouw openstaande posities. De meest geschikte neem je vervolgens zelf in dienst.

Aanspreekpunt

We houden van persoonlijk contact. Bij ons heb je daarom altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

Detachering

Wij zoeken geschikt personeel voor jouw tijdelijke opdrachten en zorgen ervoor dat het contract, salaris, vakantiedagen en eventuele ziekte door ons geregeld wordt.

Sollicitatieprocedure

In onze sollicitatieprocedures wegen soft-skills en vaardigheden net zo zwaar mee als een diploma.

Kwalitatieve matching

Door ons slimme platform en betrokken consultants zijn de gemaakte matches van hoog niveau voor zowel de werkgever als de kandidaat.

Frequente updates

Wij houden niet van spammen. Jij bepaalt daarom welke updates je wilt ontvangen.

Vakgebieden

In deze sectoren helpen we je aan nieuwe talenten
[visual_portfolio id=”7373″]