Wij zijn McMillen & Jones

De plek waar ambities realiteit worden
Scroll-White

Een baan in drie stappen

Hoe Nina direct geholpen werd aan een baan

Een diploma zegt niet alles over iemand. Dat was ook het geval bij Nina die na haar HAVO is gaan werken in plaats van studeren. Op de werkvloer heeft ze in de praktijk allerlei competenties verworven variërend van klantcontact tot aan administratie en projectmanagement. Alles leek rooskleurig, maar toen werd haar contract ineens niet verlengd. Nina kwam erachter dat de dingen die ze heeft geleerd in de praktijk niet mee werden genomen in de selectieprocedure van een vacature. Doordat zij niet het juiste diploma had om haar werk- en denkniveau aan te tonen, werd ze al gauw weggezet als 'niet geschikt'. Bij McMillen & Jones bouwde ze een compleet portfolio op met alle praktijkervaring die ze had opgedaan. Door dit portfolio zagen werkgevers haar talenten en kon Nina binnen een maand weer aan de slag. Bij McMillen & Jones kijken we bij kandidaten niet alleen naar een diploma, maar vooral naar de praktijkervaring die ze hebben opgedaan. Dit zorgt voor unieke matches die anders nooit hadden plaatsgevonden.

Jouw persoonlijke dashboard

Overzichtelijk, handig en makkelijk in gebruik
McMillen Dashboard

Zijn jullie dan recruiters?

Liever zien wij onszelf als matchmaker.
Bij McMillen & Jones zorgen wij er namelijk dagelijks voor dat kandidaten gematcht worden met de juiste bedrijven.

Wat we anders doen

Opdrachtgevers

We hebben een groot aanbod aan (inter)nationale opdrachtgevers waar je direct aan de slag kunt.

Overzichtelijk platform

We houden van transparant communiceren. Bij ons heb jij een persoonlijke omgeving met al jouw (sollicitatie-) activiteiten.

Kwalitatieve matching

Je moet je werk natuurlijk wel leuk vinden. Daarom matchen wij op verschillende criteria.

Sollicitatieprocedure

In jouw sollicitatieprocedure wegen je soft-skills, talenten en vaardigheden net zo zwaar mee als een diploma.

Vacature alerts

Wij houden niet van spammen. Jij bepaalt daarom welke vacature alerts je wilt ontvangen.

Begeleiding

Onze recruitment consultants begeleiden je stap voor stap door de gehele sollicitatieprocedure en geven je tips waar nodig.

Op zoek naar nieuw talent?

Wordt als werkgever gematcht met geschikte kandidaten
Bij McMillen & Jones worden werkgevers gematcht met geschikte kandidaten. Dat gebeurt niet alleen op basis van een CV, maar ook op soft-skills, interesses, vaardigheden en talenten. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat jij als werkgever een breder aanbod aan geschikte werknemers hebt. Elke organisatie krijgt een uitgebreid profiel op de website zodat toekomstige werknemers enthousiast gemaakt kunnen worden voor de manier waarop jullie werken. Dit resulteert in een vloeiender sollicitatieproces en een kleinere kans op uitstroom. Daar worden we samen blij van!

Vakgebieden

In deze sectoren helpen wij je aan een baan